Home

Twitter

Una dintre cele mai importante stiri de saptamana aceasta provine din China via Statele Unite. Publicatia online The New York Times, conform propriilor declaratii, a intrat in vizorul hackerilor chinezi in ultimele patru luni. Siteul de stiri american a fost atacat sistematic in urma publicarii unei serii de articole despre Wen Jiabao, primul ministru al Chinei, si despre averea de cateva miliarde de dolari stransa de familia sa in urma tranzactiilor comerciale. Hackerii chinezi au copiat datele de acces ale editorilor New York Times si s-au infiltrat in sistemul publicatiei. Articolul intreg aici.

Conform The Guardian, Twitter a primit luna trecuta cu 20% mai multe solicitari din partea organismelor guvernamentale (in special americane), rata de raspuns pozitiv al retelei sociale pentru solicitarile primite fiind de 69%. Reprezentantii Twitter au declarat ca spera ca prin acest raport de transparenta sa stopeze aceste cereri de multe ori abuzive. Articolul intreg aici.

Contrar parerii generale care plaseaza Facebook ca reteaua sociala cu cea mai mare crestere a numarului de useri, Twitter detine aceasta pozitie in prezent, conform unui studiu realizat de Global Web Index. Conform aceluiasi studiu 21% din userii de internet la nivel mondial foloseste acum Twitter. Un raport care contine datele de crestere, dar si efectele acestor cresteri pentru branduri, plus infografice, aici.

Daca va place joaca de-a social media si sunteti curiosi cum se construieste o strategie de succes, Julian Cole relateaza acest parcurs in sase pasi simpli. Prezentare online aici.

sursa: HipMag.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s